Basisschoolbegeleiding

Niet ieder kind leert op dezelfde manier en niet ieder kind is overal even goed in. LearnQuick is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Wij kijken welke vakken het kind lastig vindt. Daar zullen wij als begeleiders extra aandacht aan besteden, zodat het kind optimaal voorbereidt wordt. Kennis en begrip zijn belangrijk. Het kind maakt een enorme groei door in mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden.

Maak een afspraak!

Steun

Veel leerlingen hebben behoefte aan ondersteuning bij het maken van hun huiswerk. Zij volgen meestal huiswerkbegeleiding in een klas. Dit werkt niet voor elke leerling even goed. Sommige leerlingen hebben wat meer persoonlijk aandacht nodig.

Omdat elke leerling op zijn eigen manier leert, biedt LearnQuick ook individuele huiswerkbegeleiding aan. Op deze manier kan de leerling één-op-één aandacht krijgen.
Individuele les 35 euro per uur.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Toetsen

Leerlingen zijn met extra oefeningen veel beter in staat om optimaal te presteren tijdens de toetsen. De toetsen op de basisschool zijn (zeker in de lagere klassen) spannend en anders dan de methode gebonden toetsen. Door aandacht te besteden aan de belangrijke onderdelen van rekenen en taal tijdens onze midden- en eindtoetstrainingen voor groep 6, 7 en 8, helpen wij het zelfvertrouwen van leerlingen te vergroten.

Door middel van extra uitleg, tips en verschillende oefeningen bereiden wij uw kind voor op deze toetsen. Ieder jaar heeft uw kind te maken met verschillende toetsen. De meest bekende toetsen zijn de Entree- en Cito-toets. Deze momenten kunnen erg spannend zijn voor zowel ouder als kind. Zij bepalen in grote mate naar welk niveau uw kind uiteindelijk door zal stromen. LearnQuick biedt diverse mogelijkheden om uw kind voor te bereiden op de toetsen.

 

Bijles

Heeft uw kind moeite met een schoolvak of loopt uw kind achter op de lesstof? Bijles van LeanQuick betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert.

LearnQuick biedt bijles tijdens het hele schooljaar. Bij LearnQuick is het kennisniveau van uw kind het vertrekpunt. Het kind krijgt één op één begeleiding voor de stof waarmee zij/hij moeite heeft. Op die manier krijgt uw kind precies de aandacht die hij/zij nodig heeft. Onze begeleiders houden de voortgang bij en bespreken die met uw kind. Zo weet het kind precies wat het effect van de bijles is.

Bijlessen kunnen uw kind helpen om de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Op deze wijze wordt het een stuk makkelijker om goede cijfers te halen. Door het benadrukken van de sterke punten en samen te werken aan verbeterpunten, krijgt uw kind zelfvertrouwen waardoor de prestaties verbeteren.

 

Wat is begeleiding?

Huiswerkbegeleiding is voor elke vak beschikbaar. Het is mogelijk dat uw kind meerdere dagen per week na schooltijd begeleiding kan krijgen. Hoeveel uur en op welke dagen, dat verschilt per leerling en leggen wij vast in een individueel plan van aanpak. Uw kind leert en werkt uit hun eigen boeken, dus vergeet niet om die mee te nemen tijdens huiswerkbegeleiding. Het tarief is afhankelijk van het aantal dagen huiswerkbegeleiding dat wordt afgenomen. Hiervoor kunt u het beste persoonlijk contact met ons opnemen.
Dat kan via 015 222 5004 of info@learnquick.nl
Wij helpen u graag verder!

Wat zijn de voordelen van bijles?

Als uw kind bijles wilt gaan volgen, maken wij een persoonlijk ontwikkelingsplan op maat. Hierbij kijken wij naar wat uw kind wilt leren en met welke cijfers uw kind gelukkig wordt. Gaandeweg de bijlesuren merkt uw kind die lastige vakken eigen maakt en dat leren weer leuk wordt. Bovendien krijgt uw kind meer vrije tijd, omdat het kind op vaste tijden aan schoolvakken werkt. Er zit veel voordelen aan het volgen van bijles, waaronder:

  • Het kind krijgt duidelijke uitleg waardoor het kind de lesstof beter begrijpt.
  • Het kind krijgt een vaste, ervaren begeleider.
  • Samen werken wij achterstanden weg.
  • Geen stress, we werken op het tempo van de leerling.
  • Het kind krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Het kind haalt hogere cijfers voor de vakken waarvoor hij/zij bijles volgt.
Wat is Basisschoolbegeleiding precies?

Niet ieder kind leert op dezelfde manier en niet ieder kind is overal even goed in. LearnQuick is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Wij kijken welke vakken het kind lastig vindt. Daar zullen wij als begeleiders extra aandacht aan besteden, zodat het kind optimaal voorbereidt wordt. Kennis en begrip zijn belangrijk. Het kind maakt een enorme groei door in mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. Bij LearnQuick leggen wij de focus op het verbeteren van de kennis en vaardigheden. Hierdoor heeft uw kind langer profijt van onze huiswerkbegeleiding.

Onze Tarieven

Losse bijles & Huiswerkbegeleiding
Maximaal 4 leerlingen per klas €15,- per uur / per leerling.

1 op 1 les:
Bijles & Huiswerkbegeleiding €35,-

Punten:

Uren

Aantal leerlingen in de klas

Voorbereiding toets

Slagingskans

Achterstanden wegwerken

Werken aan hoge cijfers

Pakket Brons

Uren: 8

Aantal leerlingen in de klas: 4

Cijfers: Minimaal

Slagingskans: Voldoende

Achterstanden wegwerken:

Achterstanden wegwerken:

€110

AAnmelden
Pakket zilver

Uren: 16

Aantal leerlingen in de klas: 4

Cijfers: Voldoende

Slagingskans: Ruim voldoende

Achterstanden wegwerken:

Werken aan hoge cijfers:

€220

Aanmelden
Pakket Goud

Uren: 24

Aantal leerlingen in de klas: 4

Cijfers: Uitstekend

Slagingskans: Uitstekend

Achterstanden wegwerken:

Werken aan hoge cijfers:

€325

Aanmelden