Welkom op onze website!

Bij LearnQuick streven wij ernaar dat elke leerling meer kennis krijgt over zichzelf en de vaardigheden die hij of zij bezit. Elke persoon is uniek. Wij willen dat de leerling zich ook uniek voelt. Elke leerling heeft een eigen dossier, een eigen manier van aanpak, een eigen manier van leren en een eigen manier van vaardigheden.

One-stop solution

Bij LearnQuick zijn wij op de hoogte van de leefwereld van de leerling en houden wij hier rekening mee. Bij LearnQuick gaat het erom dat wij de leerlingen kennen, maar ook dat de leerling zichzelf (onderzoekend) leert kennen.

Visie

Een leerling ontwikkelt zich in verschillende stadia. Binnen deze stadia heeft de omgeving een belangrijke functie. Bij LearnQuick houden we rekening met de omgeving van leerlingen. De ouders, de school, de vriendengroep, kort gezegd, de leefwereld van de leerling staat bij ons centraal. Een vertrouwde omgeving zal ervoor zorgen dat leerlingen zich het beste ontwikkelen.

Vertrouwen

Bij LearnQuick vinden wij het belangrijk dat leerlingen uitgedaagd worden binnen deze vertrouwde omgeving. Leerlingen moeten de ruimte en de middelen krijgen om hun eigen manier van handelen en hun vaardigheden te ontdekken en deze te gebruiken.

Aanmelden